Inlijstingen

Perspectief houdt van uitdagingen en met 25 jaar ervaring, worden diverse technieken ingezet om tot het gewenste maatwerk te komen.
Of het nu gaat om spiegels in een bijzondere vorm voor een kapsalon, of een speciaal voor uw doel ontwikkelde inlijsting, Wij hebben goede relaties met leveranciers in binnen- en buitenland. Of het nu gaat om een lijst die volgens eeuwenoude technieken met de hand gemaakt wordt, of om een hypermodern frame, Perspectief kent de makers en de mogelijkheden. In overleg komen we tot een optimale uitwerking van uw idee├źn.

De uitstraling van een kunstwerk wordt in belangrijke mate bepaald door de manier waarop het is ingelijst. Door een zorgvuldige keuze van passepartout en lijst, kan het werk in uw eigen interieur worden geïntegreerd.
Perspectief biedt keuze uit honderden lijsten van museaal tot trendy, maar altijd perfect afgewerkt. Niet alleen kunst verdient een inlijsting maar ook waardevolle voorwerpen en bijzondere herinneringen krijgen er een meerwaarde door. Bedrijfsinformatie (zoals kamerprijzen en huisregels) kunt u benadrukken door een inlijsting in huisstijl. De toepassingen zijn legio.

Advies en service staan centraal. We nemen graag de tijd, vandaar dat we u liefst op afspraak ontvangen. Er is een ruime keuze uit diverse stijlen en prijsklassen. Door de combinatie met een inlijststudio, kan elk werk gevat worden in een persoonlijk kader.

In overleg verzorgen we het transport en een vakkundige plaatsing. Ook voor restauratie van schilderijen en lijsten kunt u bij ons terecht.

Meer weten? Vraag een kosteloos adviesgesprek aan!

Adviesgesprek aanvragen

Contact

PERSPECTIEF ART & DECORATIONS
Hamstraat 5
5361 HA Grave
info@bassanders.nl
Algemeen: +31 24 3 54 19 54
Bas Sanders: + 31 6 13 653 922
KvK 09 125 432